Hoe kies je een werkblad voor je keuken?

Hieronder een checklist om te zien welk werkblad het best bij je manier van koken past, gerangschikt van de goedkoopste tot de duurste

HPL :

+ budget

+ veel kleuren en imitaties

+ onderhoud en vlekken

    - Duurzaamheid
    - Niet op snijden
    - Geen warme pot

Massief hout

+ budget

+ authenticiteit

+ mag op snijden

     - Onderhoud en vlekken
     - Geen warme pot

Keramiek (tegel) 

+ veel kleuren en
   tekeningen

+ onderhoud 

+ niet vlekgevoelig

+ duurzaam

+ Mag op snijden

+ Mag warme pot op zetten

+ prijs

Graniet of Composiet 

+ kleuren 

+ texturen en touch

+ authenticiteit

+ duurzaam

+ onderhoud

+ vlekken

     - Niet op snijden
     - Geen warme pot

Marmer

+ kleuren en tekeningen

+ duurzaam

+ authenticiteit

+ touch

    - Vlekgevoelig
    - Niet op snijden
    - Geen warme pot

Solid surface

+ naadloos

+ naadloze verbinding met
   spoelbak

+ onderhoud

+ vlekken

+ duurzaam 
   (kan opgeschuurd worden)

       - Prijs
       - Niet op snijden
       - Geen warme pot
       - Prijs

Dekton

+ veel kleuren en
   tekeningen

+ onderhoud 

+ niet vlekgevoelig

+ duurzaam

+ Mag op snijden

+ Mag warme pot
   op zetten

     - Prijs

Inox

+ onderhoud

+ naadloos

+ naadloze verbinding met
   spoelbak

+ mag op snijden

+ mag warme pot op zetten

     - prijs

Vorige
Vorige

Kleur in de Kijker

Volgende
Volgende

Hoe decoreren?